KWAN KOOKT THAIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 232 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwan Kookt Thais. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 11:14 Het was heerlijk! Ik bestel een volgende keer zeker weer hier!
11 jul 2024 om 1:15 Het eten had weinig smaak; wel pittig, maar verder een saaie waterige smaak. Ook was het zeer karig gevuld; bakjes halfleeg en weinig saus en kip, eigenlijk vooral gevuld met goedkope diepvriesgroenten. Erg jammer.
7 jul 2024 om 21:25 Na anderhalf uur gebeld waar bestelling bleef. Daarna nog ruim half uur moeten wachten. We begrijpen dat het druk was maar dan moet je minder bestellingen aannemen. Het eten was lekker.
7 jul 2024 om 20:57 Het zou Max 55 min duren voor de bestelling er was, uiteindelijk 1,5 uur gewacht!!!? De beef was taai en kroepoek vergeten. Erg jammer…
7 jul 2024 om 20:20 Het duurde twee uur voor de bestelling kwam en de bezorger en het restaurant vertelde beide een ander verhaal. Kwan gaf aan dat de bezorger al een half uur weg was. De bezorger vertelde dat hij het eten niet mee kreeg omdat Kwan te druk was.
1 jul 2024 om 10:12 For a Sunday, the delivery was very good, the food was very good. So 5 stars :)
28 jun 2024 om 21:43 Niet lekker. Te weinig oesterse saus en de beef was tai en hard..
27 jun 2024 om 0:55 Eerste keer besteld en het was erg lekker, ben benieuwd naar de rest van de menu.
25 jun 2024 om 16:28 Heerlijke verse maaltijd een verademing om een gezonde maaltijd te kunnen bestellen die thuis bezorgd wordt.
24 jun 2024 om 20:18 Zoals altijd TOP!!
19 jun 2024 om 20:13 Eerste keer besteld en zeker niet de laatste keer. Kei lekker
16 jun 2024 om 23:51 Verfijn het menu want het is moeilijk om te weten wat wat is. Ik bestelde kip en de kippensoep kwam. De gebakken pasta was ok maar de hoeveelheid vet erin was tragisch, alles dreef erin. Het rundvlees was oké, maar zo pittig dat het moeilijk te eten